Hej Gun-Britt,

Alla var grymt nöjda med maten!
allt riktigt bra.

Mvh Pierre - Västsvensk Tidningsdistribution KB 

Hej Gun-Britt!

Jag är oerhört tacksam för en fantastisk disputationsfest i fredags! Det var verkligen en helt oförglömlig kväll och maten och services var verkligen fantastisk! Alla är mycket nöjda!

Med vänliga hälsningar, Anna Nordén - School of Business, Economics and Law, University of Gothenburg, Sweden

Tusen tack för ett strålande jobb igår! Maten och servicen var helt utmärkt.

GOD JUL PÅ ER!

Vänligen, Josefin Jonsson - Cybercom Sweden


Chalmers Vårbal 6/5-11

Hej! Jag vill å Chalmers Studentkårs Marskalksämbete tacka så jättemycket för balen! Det blev hur lyckat som helst. Vi har fått massor av beröm, och Ni har fått massor av beröm som jag vill framföra. Gästerna var mycket nöjda med maten, speciellt att det fanns mycket mat så att alla blev mätta och belåtna. Och de söta efterrätterna var en succé. Helt enkel, tack så mycket!

Med vänliga hälsningar Emma Åkerlund - Chalmers Studentkårs Marskalksämbete

Ville tacka för ett bra genomfört arrangemang. Ni lyckades till synes utan ansträngning få alla delar på rätt plats på rätt tid. Många av gästerna har poängterat den goda maten, något som jag bara kan instämma i. Gästerna tyckte också mycket om lokalen, som de flesta passerat förbi utanför, men aldrig varit inne i.

Stefan Grahn

Hej Gun-Britt!

För det första ett stort tack för samarbetet kring vår jubileumsbankett. Vi var väldigt nöjda med kvällen och det var fantastiskt att ha banketten i en lokal med denna karaktär och väldigt professionella personal.

Vänliga hälsningar Olle Arnell - Handelsspexet, Spexgeneral


Jag tycker att det var väldigt trevlig personal och att jag hörde av flera att de tyckte att maten var mycket god. Det var både klass på maten, bra råvaror, fint upplagt och personalen var serviceminded och trevlig. Jag som festordnare och ansvarig för vår julgransplundring kände mig säker och lugn med er. Ni klarar också av stora fester och flera sittningar. Kommer att göra fler beställningar av er.

Mvh Sophie Wikman - Cybercom Group

Jag beställde buffé från dincatering.com i Göteborg till 70 personer i samband med min trettioårsfest. Buffén smakade utmärkt med många goda rätter!

Anders Mökander


IBM
www.ibm.se

Jonas Berggren

Ace of Base

Sahlgrenska Universitetsjukhus
www.sahlgrenska.se

Jeppessen Boeing
www.jeppesen.com

Volvo IT
www.volvoit.com

Chalmers
www.chalmers.se

Volvo Cars
www.volvocars.com

Cybercom
www.cybercom.se

Handelshögskolan
www.hhs.se